Sarajevske zanatlije u kućici Original Sarajevo Quality Istaknuto

ocijeni
(0 glasova)
images/holiday-market.jpg images/holiday-market.jpg

Bogatoj ponudi 5. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Original Sarajevo Quality, gdje posjetitelji mogu kupiti prozvode zanatlija s Baščaršije. U kućici se mogu pronaći tradicionalni kazandžijski i filigranski proizvodi, sarajevske i aladinke papuče, predmeti od zlata, tašne s tradicionalnim motivima, tradicionalni ćilimi i ostalo tkanje.

Gotovo svi proizvodi na ovom štandu nosioci su oznake Original Sarajevo Quality, koja označava da su proizvodi autentično sarajevski, a pod krovom ove kućice djeluje i pop-up Galerija historije Baščaršije.

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata. Bogatoj ponudi 5. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Original Sarajevo Quality, gdje posjetitelji mogu kupiti prozvode zanatlija s Baščaršije.

U kućici se mogu pronaći tradicionalni kazandžijski i filigranski proizvodi, sarajevske i aladinke papuče, predmeti od zlata, tašne s tradicionalnim motivima, tradicionalni ćilimi i ostalo tkanje. Gotovo svi proizvodi na ovom štandu nosioci su oznake Original Sarajevo Quality, koja označava da su proizvodi autentično sarajevski, a pod krovom ove kućice djeluje i pop-up Galerija historije Baščaršije.

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Izvor: Klix.ba

Komentiraj

Osigurajte unos svih neophodnih informacija koje su označene sa zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.

Pretraži dućane

Baš dućani

Booking.comNajnoviji dućani

Najbolje ocjenjeni dućani

Dućani sa najviše recenzija

Popularni dućani