Vijećnica od danas otvorena za građane i turiste Sarajeva

ocijeni
(0 glasova)

Gradska uprava Grada Sarajeva od danas će otvoriti vrata obnovljene sarajevske Vijećnice za građane i turiste grada, od 10.00 do 17.00 sati.
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić će u ulozi domaćina pozdraviti i poželjeti dobrodošlicu prvim posjetiteljima ovoj prelijepoj građevini. 

"'Dani otvorenih vrata Vijećnice' trajat će do kraja ovog mjeseca, i za to vrijeme ulazak u Vijećnicu se neće naplaćivati.

Građani i turisti grada će biti u prilici da posjete centralnu aulu, odakle će moći da pogledaju i uživaju u prelijepom ambijentu ovog simbola Sarajeva i Bosne i Hercegovine, poput unutarnje galerije, centralnog stepeništa, lijepo oslikanog svoda", saopćeno je iz Gradske uprave Grada Sarajeva. 

Grad Sarajevo je osigurao kompletnu organizaciju posjeta, kontrolu boravka i kretanja, kao i zaštitu ljudi i imovine u prostoru centralne aule Vijećnice, u zakazano vrijeme posjete. 

Iz Gradske uprave Grada Sarajeva mole posjetioce da se striktno drže uputa ovlaštenih osoba, kako se ne bi stvarale gužve i kako bi se omogućilo da što više zainteresiranih građana i turista grada posjete Vijećnicu. 

U narednom periodu Grad Sarajevo će brojnim sadržajima obogatiti posjetu Vijećnici, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Komentiraj

Osigurajte unos svih neophodnih informacija koje su označene sa zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.

Pretraži dućane

Baš dućani

Booking.comNajnoviji dućani

Najbolje ocjenjeni dućani

Dućani sa najviše recenzija

Popularni dućani